CHARLIE 26 ER PÅ VEJ!

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Fredag fik vi den store nyhed, at Charle 26 var opstartet og det ødelagte baghjul skiftet, den var blevet trykprøvet og kørt ved egen kraft 19 km til Volvo Truckcenter Randers. Her var den gennemgået og alt fungerer 100%. Beslutningen fra Volvo hvis ladesystemet virker..( står og tester i weekend ) er iorden så meldes den transportklar mandag 5/2 før 1200.

Sker det henter TFCV den og den vil ankomme på Værløse ca. kl. 1700 for, at “overmatte” i sit fremtidige hjem. Onsdag den. 7 februar overflyttes den til Volvo Truckcwnter Hillerød hvor Volvo modtager den. Vi skal nok lave mere info. når vi endeligt ved om den er køreklar mandag. Alle er velkomne på Værløse tirsdag den 6 til et førstehåndsindtryk.

Du kan også...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *